Video

Dallo stesso membro

Ermal Meta - Volevo dirti (Lyric Video)

Postato da FRANYZA
Joi Zira4 mesi fa KRENOHEMI ME TY ERMELJE SHEMBULL JE I MREKULLUESHEMJE TALENT I MADH JE POET,,,,KOMPOZITOR,,AUTOR,,,I SHKELQYERME MBUSHET ZEMRA PLOT EMOZION KUR DEGJOJ KENGET E TUAJA DHE JO VETEM KENGET EDHE INTERVISTATJE SHUME SHUME I ZGJUAR SHUME I PREGATITUR ,,,INTELEKT,,,,,NUK GJEJE FJALE TE PERSHKRUAJ PERSONIN TEND SI ARTIST ,,,SI HUMANE,,,,TE UROI TE GJITHE TE MIRAT E KESAJ BOTE SEPSE I MERITON ,CIAO ROZA,,ALBANEZE,,DA PALERMO,,
Postato 27 febbraio 2017 - Inserito Musica
clicca per votare

Embed  |  477 visite

Commenti

0 commenti